In 2001 begon CEGIL als bistro, maar al snel groeide Bistro CEGIL uit tot een gezellig, familiaal restaurant.

Menu

 

Kaaskroketjes met gefrituurde peterselie

of
Rundscarpaccio met rucola en parmezaanschilfers
of
Scampibrochette met appel , tomaat en currysaus

Kalfsribeye met boontjes en een blackwellsausje
of
Gegrilde zalm met een zuiderse puree en een licht safraansausjes
of
Sliptongetjes met huisgemaakte tartaar  

of
Varkenswangetjes

 Duo van citroensorbet/ limoensorbet met limoncello
of
Chocolademousse  

of
Warme appeltaart met ijs

of 

Dame blanche 

of

Irish/Italian/Baileys Coffee


Zonder wijn 43.00

Arrangement huiswijn 53.00

 

 

Suggesties

Scampibrochette met appel , tomaat en currysausje

16.00 /26.00

Kalfsribeye met boontjes en een blackwellsausje

26.00

Gegrilde zalm met een zuiderse puree en een licht safraansausje

26.00

Sliptongetjes met huisgemaakte tartaar

26.00